Behang

Behang is een populaire manier om je kamer een nieuwe look te geven en je muur te decoreren. En dat is ook niet verwonderlijk. Behang komt in allerlei soorten en met een veelheid aan patronen. Diverse bekende merken ontwerpen bijzondere collecties en voor allerlei ruimtes zijn er speciale behangen verkrijgbaar. Kortom de mogelijkheden en keuzes zijn eindeloos.

Behang

Maar door die vele mogelijkheden kan het ook lastig zijn om het juiste behang voor jouw muur te vinden. Behangwinkel.nl helpt je daarom op weg. Stel aan de hand van de onderstaande vragen voor jezelf vast wat voor soort behang je zoekt. Zo voorkom je dat je je onvoorbereid in het brede aanbod stort en door de bomen het bos niet meer ziet.

  • Behang EijffingerVoor welke ruimte ben je op zoek naar een behang? Er is namelijk speciaal kinderkamer behang en behang voor de babykamer, maar ook apart behang voor de slaapkamer, badkamer behang en wallpapers voor de woonkamer zijn verkrijgbaar.
  • Wat voor soort behang wil je in die kamer plakken? Een papieren behang is kwetsbaarder dan bijvoorbeeld een glasvezel behang of vliesbehang en daarom niet voor elke ruimte geschikt. En voor een badkamer of keuken heb je weer een ander soort behang nodig, namelijk één die tegen spatwater kan.
  • Als je op zoek gaat naar een behang kun je bij één van de populaire merken kijken, zoals het behang Eijffinger, LIEF behang, PIP behang of de behangen van ESTAhome.nl, maar daarnaast is ook behang van de Gamma of Karwei behang een goede optie. Behang hoeft niet duur te zijn, je kunt volop goedkoop behang vinden.
  • En niet onbelangrijk is natuurlijk de kleur en het eventuele patroon van het behang dat je zoekt. Met kleur kun je veel invloed uitoefenen in een ruimte. Graag vertellen je daar wat meer over.

 

BehangKleur bepaalt grotendeels de sfeer in een kamer. Rust en balans creëer je door behang in één kleur te kiezen, voor een speels effect kies je juist behang met allerlei prints en patronen. Behangwinkel.nl laat je zien wat gekleurd behang met je ruimte kan doen.

  • Om een smallere kamer te creëeren kun je de lange wanden bekleden met een donker gekleurd behang.
  • Wil je je kamer breder laten lijken? Behang dan de twee tegenover elkaar liggende wanden, één in een donkere kleur, de andere in een lichtere kleur.
  • Om een lichte kamer te krijgen kun je het beste voor behang in witte of zachte pasteltinten kiezen. In de woonkamer, in combinatie met gekleurde accessoires kun je deze tinten heel goed toepassen.
  • Door rood en oranje tinten in je behang te kiezen, creëer je een warme kamer. Let wel op dat door deze krachtige kleuren je ruimte kleiner kan lijken, omdat de kleuren op je af komen. De kleur van passie past mooi in bijvoorbeeld de slaapkamer.
  • Een weidse kamer bereik je met koele kleuren zoals blauw en groen, die zorgen voor een optisch effect. Doordat deze kleuren voor frisheid staan, zijn ze zeer geschikt voor bijvoorbeeld de badkamer.

Als je jouw perfecte behang voor de kamer hebt gevonden, is het de kunst om dit goed op de muur te plakken. Behangwinkel.nl biedt je vele tips en trucs om te behangen.

Wij wensen je veel succes en een mooie nieuwe kamer met behang!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *