Welkom bij Behangwinkel.nl

Welkom op Behangwinkel.nl, dé site voor informatie over behang, merken, collecties, behangwinkels. Met behangtips en vooral heel veel inspiratie.


Behang heeft al tientallen jaren een prominente plek in de huizen van menig Nederlander, maar in de laatste jaren is er sprake van een enorme vernieuwing door gebruik van andere materialen, innoverende merken, internationale collecties en een steeds grotere invloed van modetrends in het interieur. Door al die ontwikklingen is het steeds lastiger om op de hoogte te blijven van alle nieuwe behang trends en de laatste behangpapier collecties. Hier brengt Behangwinkel.nl verandering in!

Voor iedereen die op zoek is naar leuk behang, of gewoon op de hoogte wil blijven van de laatste trends in muurdecoratie, biedt Behangwinkel.nl de helpende hand. Wij presenteren je niet alleen ideëen en tips maar selecteren ook de leukste winkels waar je behang direct online kan kopen.

Benieuwd naar de nieuwste collecties van merken als Eiffijnger, Pip of Lief? Houd dan onze site in de gaten of geef je op voor de nieuwsbrief!