Tout Petit voor de allerkleinste

tout petit behangcollectieSpeciaal voor de kamers van de allerkleinsten onder ons komt met de behangcollectie ´Tout Petit´. Met de uit deze serie zorg je voor een wereld waarin de zon altijd schijnt. Dit babykamer behang brengt een fantasiewereld tot leven. Feest gezellig mee met de dieren in het bos. Terwijl de vlaggetjes wapperen tegen de wolkenlucht, de ballonnen in het rond zweven en de dierenvriendjes wachten, kan jouw kleintje zich klaar maken om verstoppertje te gaan spelen, paddestoelen te gaan zoeken of gewoon lekker te dollen met de hertjes en eekhoorns in het grote bos.

De ontwerpen uit de serie Tout Petit zijn geïnspireerd op alledaagse dingen en gebeurtenissen. Van een afstandje bekeken lijken deze misschien heel gewoon, maar als je ze van dichtbij bekijkt zie je hoe bijzonder en mooi ze zijn. De collectie bestaat uit patronen met kleine en grotere prints bedrukt in natuurlijke, rustige kleuren tot felgekleurde prints.

babykamerbehang eijffingerBreng de muur in de babykamer tot leven met behang! Bekijk nu gelijk alle details online.

Ps. Ook grotere kinderen en volwassenen worden vanzelf vrolijk van dit behang. Je kunt het dus ook prima in je eigen slaapkamer opplakken.

 

 

Ook op zaterdag geleverd 468x60

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *