Visgraat behang voor een stijlvolle look!

Denk je dat je tureluurs zou worden van een behang met een print, zoals een visgraat? Kijk dan eens naar de met dit type patroon. Ben je het ook met ons eens dat deze juist voor een verrassend effect op de muur zorgen?

Het behang Herringbone, het Engelse woord voor visgraat, heeft een speels ontwerp dat niet overal gelijk is. Elke keer als je naar het behang kijkt kun je zo weer iets nieuws ontdekken. De stijlvolle zwart-wit kleuren zorgen ervoor dat dit behang in elk interieur geplaats kan worden.

Ferm living wallpaper visgraatEen ander elegant zwart-wit behang met een visgraat patroon is het Angle behang. Of bevat dit behang toch een vlakken ontwerp of juist pijlen? De hoekige vormen kun je zelf interpreteren en het is maar net hoe je het behang bekijkt wat je erin ziet.

Alle van Ferm Living zijn gemaakt van WallSmart behang. Dit is een non-woven vliesmateriaal dat veel sterker is en veel makkelijker te plakken is dan bijvoorbeeld een papieren behang. Het behang is daarnaast milieuvriendelijk want het is biologisch afbreekbaar.

Benieuwd naar deze visgraat van Ferm Living? Bekijk ze vooral op de website van Flinders, samen met de rest van de collectie van Ferm Living.

 

 

Accessoires Image Banner 468 x 60

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *