Vandaag willen we graag het behang van de Londense ontwerpster Kelly Hoppen centraal stellen. In opdracht van het gerenommeerde designmerk Graham & Brown ontwierp zij een behangcollectie met zes verschillende unieke dessins. De behangdessins zijn ontworpen vanuit de gedachte dat een thuis een toevluchtsoord moet zijn waar je in harmonie kunt ontspannen. Hoppen staat bekend om haar eenvoudige, stijlvolle en natuurlijke ontwerpen, maar dit keer maakt ze ook gebruik van heftiger kleurencombinaties. Wij zijn positief verrast!

Graham and BrownHet eerste stijlvolle ontwerp heet Enigma en bestaat voornamelijk uit grijstinten, van ijswit tot zwart. Het is duidelijk te zien dat dit behang is geïnspireerd op ronde, geometrische vormen. Botanical is de naam van Hoppens tweede design. De naam zegt het al, dit behang is gecreëerd met de natuur in het achterhoofd. Een bloemdesign in silhouetontwerp. Hoppen wilde met dit behang graag een nieuw soort bloemenprint aan het publiek laten zien, minder girly dan het standaard bloemetjespatroon, maar met dezelfde stijl en romantiek. Het derde behangdessin heet Laddered Stripe heeft bestaat uit stroken waarin lichtere, metallic highlights het licht opvangen en het behang wat luchtiger maken.

De Ikat trend is nog steeds aanwezig in de modewereld. Vandaar dat Hoppen haar vierde design Kelly´s Ikat heeft genoemd. De trend waarin Oost en West elkaar ontmoeten is duidelijk terug te zien in het behang, maar de ontwerpster heeft er een originele en eigen, prachtige  twist aan gegeven. Deze print is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: Carmine, Soft Grey, Taupe en Prussian blue. Het ontwerp Knightsbridge is een retro-ontwerp in een modern jasje. Het bijzondere grafische  dessin bestaat uit strakke lijnen in twee kleuren op een metallic achtergrond. Dit tijdloze behang staat mooi in de woonkamer of de studeerkamer.

Graham and BrownHoppen Stripe is een verrassend behang dat je op twee verschillende manieren kunt gebruiken. Het patroon bestaat uit strepen van verschillende diktes en kleurtinten. Wil je meer ruimte creeëren in je interieur? Hang dit behang dan in de breedte op. Wil je je kamer hoger laten lijken? Probeer dan eens om het behang verticaal op te hangen. Door de metallic elementen krijgt het behang een geraffineerde touch.

Met de stijlvolle van Kelly Hoppen creëer je een bijzondere en luxe look in je interieur. Lees nog meer over het betoverende Graham and Brown behang bij Behangwinkel.nl.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *