De nieuwste trends in muurdecoratie zijn heel divers en gebruiksvriendelijk. Met muurdecoratie geeft je je interieur op een makkelijke en snelle manier een andere look. Als je kiest voor fotobehang dan kan je een muur of een gedeelte van de muur van een mooie print voorzien en ziet de kamer er direct anders uit. Maar je kan het ook kleiner aanpakken en kiezen voor een behangcirkel of canvasdoek. Ontdek de nieuwste decoratietrends van 2021 en kies jouw favoriet!

Fotobehang

De Botanische prints zijn erg populair als muurdecoratie. Je haalt hiermee een stukje natuur naar binnen en de kleuren zijn makkelijk te combineren met ieder type interieur.

Behang met dierenprints

Dierenfoto´s zijn erg gewild als muurdecoratie en met name afbeeldingen in zwart/wit van leeuwen en tijgers. Zowel voor de woonkamer als in de kinderkamer is dit behang geschikt en het leuke is dat je het makkelijk weer kan verwijderen als je  er na een paar jaar op uitgekeken bent en je de muur een andere look wilt geven.

Behangcirkels

Je hebt vast wel ergens plek voor het plaatsen van een behangcirkel. Je kan deze in een klein formaat kiezen of je pakt grootser uit en kiest voor een grote cirkel. Leuk om de kinderkamer te decoreren met een behangcirkel van jungle dieren of wellicht je thuiswerkplek met een kunstwerk uit het Rijkmuseum als muurcirkel.

Canvasdoek

Voor een canvasdoek geldt hetzelfde als de muurcirkel, je kan deze op verschillende plekken in je interieur plaatsen en kiest het formaat die het beste uitkomt.  Het melkmeisje van Vermeer is erg populair als decoratie in de keukenruimte en voor de slaapkamer is een natuurprint rustgevend. Je kan natuurlijk ook kiezen voor het printen van je eigen foto op een canvasdoek. Misschien heb je een familieportret of een vakantiefoto die je graag aan de muur wilt zien. Trouwfoto’s zijn trouwens erg populair om als schilderij te vereeuwigen dus misschien is dat een idee voor je?

Ben jij er al uit welke muudecoratie jij kiest voor jouw interieur in 2021?

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *