Een droominterieur met fotobehang

Op Pinterest en Intagram zie je dagelijks de meest mooie interieurs voorbij komen en zoek je op mooie plaatjes van fotobehang dan kom je de meest fantastische prints tegen maar waar koop je die nou?

Voor die mooie prints wordt veelal gebruik gemaakt van professionele foto´s gemaakt door fotografen die hun foto´s aanbieden bij fotobanken maar hoe kan jij daar nou een gepersonaliseerd fotobehang van laten maken horen we je zeggen. Daar heeft de webshop Fotobehangen een mooie oplossing voor. Zij hebben namelijk een aparte collectie waarin je de meest waanzinnige foto´s tegenkomt. Deze collectie is speciaal samengesteld en heet de Designerscollectie en is zeker de moeite waard om te bekijken. Alle foto’s zijn gemaakt door professionele fotografen uit de hele wereld waarvan enkele ook succesvol zijn geweest in internationale fotowedstrijden en zijn verder alleen te zien in galerieën en kunstbeurzen. Dus dan weet je dat je echts iets bijzonders op jouw muur hebt!

Breng sfeer in je interieur

Speel je al een tijdje met de gedachten op fotobehang te kopen maar je weet nog niet goed wat te kiezen? Kijk eerst eens goed naar je eigen interieur en stijl en kijk dan of een moderne print goed bij het interieur past of wellicht iets klassiekers. Als je bepaald hebt in welke ruimte het fotobehang moet komen bepaal je welke sfeer je wilt creëren. Wil je een echte eyecatcher en een stoere print die direct opvalt als je de kamer binnen loopt?

Dan is een stijlvol portret behang wellicht wel iets voor jou. Of liever iets in zwart/wit? Dan tref je in de designers collectie mooie dierenfoto´s die je direct vanaf de muur aankijken. Als je fotobehang wilt gebruiken in de slaapkamer dan is een rustige natuurprint erg geschikt want je wilt natuurlijk in je slaapkamer heerlijk kunnen uitrusten en je omringen met rustige kleuren. Dan stellen we je een bosbehang voor of een mooi uitzicht op water.

Neem gauw een kijkje in de designers collectie want er zitten ware pareltjes tussen die erg inspirerend zijn en kies jouw favoriet en laat deze printen op fotobehang zodat je daar straks dagelijks van kan genieten!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *