Eijffinger brengt nieuwe patronen

Het gerenommeerde behangmerk is een alom bekend design behangmerk dat ons ieder seizoen weer verrast met prachtige en unieke collecties. De collectie die we er vandaag voor je uitlichten, werd begin dit jaar uitgebracht en behoort zeker tot één van onze favoriete behangcollecties van het voorjaar van 2014. De collectie waar we het vandaag over hebben heet Raval en is divers, vernieuwend en erg fris; perfect voor de lente!
eijffinger behang
Deze bijzondere collectie is geïnspireerd op de bohémienstijl die in de kledingmodewereld al een tijdje erg populair is. Deze wereldse stijl wordt gekenmerkt door bijzondere prints en kleurtinten. Typerend voor dit ensemble zijn de handgetekende bloemenprints, betoverende paisleys en felle Delftsblauwe kleuren. Deze excentrieke stijl wordt aangevuld met urban en metropole accenten.

eijffinger behangCombineer de verschillende eens met elkaar , dan creëer je een vrolijk en uniek interieur dat compleet jouw persoonlijke stijl laat zien. De kleuren die passen bij dit speelse aanbod van behangen zijn paars, aubergine, lichtgrijs, blauw en lila. Om meer te weten te komen over deze fantastische collecties van Eijffinger, moet je vooral even verder kijken op Behangwinkel. Het is namelijk niet de eerste keer dat we de spotlight op dit merk zeten.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *