Geef je interieur meer persoonlijkheid met Eijffinger behang

Een bedrijf dat al meer dan 135 jaar actief is in de interieurbranche en altijd creatief en innovatief is, verdient een plekje in de spotlight op Behangwinkel.nl. We hebben het hier over het behangmerk Eijffinger.

De geschiedenis van Eijffinger begint in Den Haag waar ze producten, voornamelijk behang,  aan de ´nouveau riche´ verkoopt. Het bedrijf groeit snel, mede door haar goede service, de kwaliteit van de producten en de unieke designs. Ondertussen worden de ontwerpen in meer dan 90 landen wereldwijd verkocht. Eijffinger is altijd toonaangevend gebleven en heeft allerlei marktontwikkelingen weten te doorstaan, door verrassende, exclusieve producten te blijven bieden. Behangen die een interieur een uitgesproken karakter en kwaliteit geven.

Eijffinger kinderbehangEijffinger behang is bedoeld om het interieur te verlevendigen. De designs hebben een uitstraling dat onderscheidend is en duidelijk herkenbaar als Eijffinger. Eijffinger behang is geschikt voor de woonkamer, de slaapkamer, de gang of een andere ruimte in huis. Er is ook speciaal babykamer behang. Dit kun je online kopen en bestaat uit prints in zachte, natuurlijk kleuren met bijvoorbeeld dierenafbeeldingen. Maar ook kinderkamerbehang vind je bij Eijffinger. Zoals fotobehang met felle prints en stoere afbeeldingen.

De collectie is zo uitgebreid dat we hem niet in een paar woorden kunnen omschrijven, maar je vooral zelf een kijkje moet nemen. Laat je inspireren door Eijffinger behang!

 

Ps. Neem ook eens een kijkje in de top 5 met Eijffinger behang die je bij IkenIk.nl kunt vinden.
IKenIK_banner_468x60

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *