Educatief en leuk behang voor de kinderslaapkamer

Als je op zoek bent naar een leuke en informatieve omgeving voor de slaapkamer of speelkamer van je kind, hebben wij een paar leuke voorstellen voor je voor waarmee je een prachtige kinderkamer creëert.

Voor de jonge avonturier is een behang met een wereldkaart een goede optie. Vol met kleurrijke, schattige beestjes en plantensoorten dus een zeer geschikte keuze wanneer je een educatief behang wilt gebruiken in een kinderkamer. Op een speelse manier kunnen kinderen leren waar op de wereld welke dieren leven en welke plantensoorten daar groeien. Deze fotobehangen zijn ook ideaal voor de babykamer vanwege hun opvallende kleuren en vormen, maar zijn ook perfect voor peuters en meer nieuwsgierige, spraakzame kinderen, die graag zoeken naar en het identificeren van de verschillende diersoorten die ze op het behang zien.

Nog zo’n leuke wereldkaart voor kinderen is de Wereldkaart XXL van Walltastic. Dit behangmerk speelt leuk in op de beleefwereld van kinderen en door het 3D effect van het krijgt de kamer een ruimtelijke uitstraling. Op het behang kan je de landen invullen op de speciale tags en ook staan de vlaggen van alle landen afgebeeld dus leerzamer dan dit wordt het niet!

Voor de iets oudere kinderen maak je een gave ruimtekamer met het van Walltastic. Op het behang staan planeten, astronauten en sterren afgebeeld. Droom mee in dit ruimtelijk avontuur! De kamer kan je verder leuk aankleden met een dekbed en kussens in hetzelfde thema zodat het een echte ruimtekamer wordt.

Dus laat je fantasie de vrije loop en vind het perfecte voor de kinderkamer! Op de website van Fotobehangen tref je een ruime collectie aan fotobehang speciaal voor de kinderkamer dus neem gauw een kijkje! fotobehangen

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *