Je wilt je slaapkamer een make over geven maar waar begin je eerst mee?  Met de muren natuurlijk. Je kan ervoor kiezen om de muren te verven want dat geeft al een hele andere look. Maar wat dacht je van een nieuw behang? En dan hebben we het over fotobehang dus hierbij vergroten we een mooie foto tot de afmeting van jouw muur.  De kleuren en sfeer van het behang bepalen in grote mate natuurlijk ook de uiteindelijke sfeer van je slaapkamer. Wil je bijvoorbeeld voor een in je kamer? Kies dan een mooi model uit van tropische palmbomen. Je maakt het verder af met de accessoires, maar deze kun je na het uitzoeken van een behang voor de slaapkamer  in dezelfde stijl erbij zoeken.

Je slaapkamer is een persoonlijke plek waar je je terug kunt trekken en tot rust kan komen. En natuurlijk wil je deze ruimte een eigen uitstraling geven. Bedenk vooraf goed welke sfeer je wilt creëren voor je verdwaalt in het grote aanbod van behangen. We geven je graag wat behang ideëen voor de slaapkamer.

Ga je voor je slaapkamer als rustpunt, kies dan een behang met een landschap. Landschappen als bergen of de ondergaande zon op het strand hebben een rustgevende invloed en wat is er nou fijner in je slaapkamer dan een stukje natuur aan te treffen in je kamer?

Heb jij een moderne smaak en zie je voornamelijk de kleuren wit en zwart in jouw interieur?, kies dan voor een zwart en wit behang. Een behang met een skyline, een behang met bloemen, een dierenbehang, een strand met palmbomen. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Eigenlijk kunnen wij al onze kleurenfoto´s omzetten naar zwart en wit dus de keuze is eindeloos.

Is je slaapkamer niet al te groot en wil je er diepte in aanbrengen? Kies voor een behang dat tot in het oneindige lijkt door te lopen, bijvoorbeeld met een brug of een looppad waarvan je het einde niet kunt zien.

En om je kamer een geheel persoonlijke look te geven, kun je een fotobehang van een eigen foto laten maken. Hiermee ontwerp je een unieke slaapkamerwand die niemand anders heeft. Kijk bijvoorbeeld op de website van Muurmode waar je makkelijk je eigen foto kan uploaden en direct je bestelling kan plaatsen. Je kan ook kiezen welke behangsoort je wilt bijvoorbeeld vliesbehang wat in banen wordt geprint of behang wat uit één stuk wordt geprint voor een perfecte muurdecoratie.

Wij wensen je alvast veel plezier met het uitzoeken van een nieuw behang en het restylen van je slaapkamer!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *