Inspirerend kinderkamer behang van Eijffinger

Eijffinger behang

Al vaker hebben we geschreven over de schitterende behangen van het populaire behangmerk Eijffinger. Dit bijzondere merk maakt mooie behangen voor iedere ruimte in huis, en vandaag willen we de focus leggen op inspiratie voor in de kinderkamer. Je wilt natuurlijk dat je kroost zich helemaal thuis voelt in zijn of haar slaapkamer, het is dus belangrijk om een passend behang te vinden. Gelukkig biedt Eijffinger een breed assortiment aan met voor ieder wat wils! Wij lichten vandaag graag onze favorieten voor je uit.

eijffinger kinderbehang PIPAls eerste hebben we voor de meisjes kamer het behang Pixel Hearts uitgekozen. Dit zoete maar toch moderne behang in roze tinten is perfect voor ieder meisje. Door de schattige roosjes en hartjes in een klassieke ´geborduurde´ stijl, krijgt dit vliesbehang een romantische uistraling. De print is in uitvergrote pixels gedrukt, wat het een meer eigentijdse look geeft.

Heb je een stoere jongen thuis? Dan is het behang Fly Away misschien meer een geschikte keuze. Dit behang staat vol met gave ouderwetse vliegtuigjes, waarbij je zoontje lekker kan wegdromen. Misschien wel over een spannende toekomst als dappere piloot?

Voor de allerkleinsten is er het Eijffinger PIP behang Cherry Blossom. Een schattig vliesbehang met kersenbloesem erop. Dit beeldige behang is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je gemakkelijk je eigen stijl uit kan kiezen. Voor jongetjes kies je bijvoorbeeld voor het behang met een blauwe achtergrond, en bij meisjes voor een witte achtergrond met roze bloemetjes.

Kijk voor meer behangen van dit bijzonde merk eens op de webshop van IkenIk. We hebben ook een speciale top 5 van Eijffinger kinderbehang bij IkenIk voor je op een rijtje gezet voor nog meer inspiratie.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *