Nieuwe collectie PIP Studio voor Eijffinger

Pip studio behangMet een succesvol bestaand assortiment kon het natuurlijk niet uitblijven dat PIP Studio samen met behangspecialist een nieuwe behangcollectie ging ontwerpen. Het resultaat van deze samenwerking, onder de naam PIP Studio III, is een collectie vol motieven en kleuren, met patronen die aansluiten bij het PIP motto ´Happy products for happy people´.

De dromerige ontwerpen laten duidelijk de stijl van PIP studio zien, waarbij een mix en match van patronen met diverse kleuren de  boventoon voert. De gelaagde designs tonen veel details en speciale afwerkingen, waardoor het behang je blijft verrassen. De kleurencombinaties van rood, roze, blauw, groen en geel zorgen vaak voor een uitbundige muur, al zijn er ook fijnere motieven te vinden voor een rustigere uitstraling. Zo vind je in de nieuwe collectie ontwerpen die zeer passend zijn in je eigen slaapkamer, maar ook designs die heel goed op hun plek zijn in bijvoorbeeld de baby- en kinderkamer.

Tover je kamer om met dit designbehang van PIP Studio! (Bekijk de behangcollectie van PIP Studio online bij bijvoorbeeld IkenIk.nl.)

 

IKenIK_banner_468x60

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *