Leuk voor de Nijntje liefhebbers: Nijntje behang

nijntje behangAl meer dan 60 jaar is ze een begrip in Nederland: Nijntje. Wie heeft er niet een boekje met de avonturen van dit konijntje in huis. En nu zorgt het behangmerk Graham & Brown er voor dat je Nijntje ook op de muur kunt plakken. Met een echt Nijntje behang. Zo gaan de verhalen van Nijntje gewoon door en kun je zelf de gekste belevenissen fantaseren.

Het Nijntje behang is verkrijgbaar in geel-blauwe tinten en in een variant met roze kleuren. Het behang heeft een witte achtergrond en bevat diverse prints en tekeningen van Nijntje. Je kunt het behang heel goed combineren met bijvoorbeeld witte en grijze tinten. Het behang is trouwens een vliesbehang wat zeer makkkelijk te verwerken is. Je smeert de muur in met lijm en plakt het behang hier gewoon tegenaan.

Wil je de kamer verder helemaal in Nijntje stijl inrichten? Dan kun je ook denken aan andere Nijntje accessoires, zoals een Nijntje lamp. Kies voor een model dat je op een plakje of kastje kunt zetten of ga voor een originele hangende lamp voor in de baby- of kinderkamer. Zo wordt je kindje omringt door het liefste konijntje ter wereld.

Op zoek naar Nijntje behang en accessoires? Bezoek vooral eens de webshop van Flinders, waar je design vindt voor ieder interieur.

Accessoires Image Banner 468 x 60

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *