Lief! behang voor jongens en meisjes

Wij van Behangwinkel steken zeker niet onder stoelen of banken dat we liefhebbers zijn van de collectie van Lief Lifestyle! En dan natuurlijk vooral van de die elke kamer opfleuren en een passende uitstraling geven. Graag willen we dit keer een speciaal ontwerp uitlichten dat een leuk behang voor de kinderkamer of babykamer is. De kleurencombinatie van onder andere blauw, groen en geel zorgt ervoor dat behang aansprekend is voor meisjes en jongens.

lief behang

Op de stijlvolle blauw-wit geruite print van het ´Digitaal boom´ vind je een vrolijke boom vol met gekleurde blaadjes, strikjes en vogelhuisjes. Spot je trouwens ook de vogels die zich in de boom hebben verstopt? Dit behang beslaat een breedte van bijna 160 cm. Is de muur van jouw baby- of kinderkamer breder en wil je de hele wand in stijl aankleden? Je kunt dit behang heel goed combineren met het effen blauwe lief behang of met het behang in zandkleur. Door het gebruik en combineren van neutrale kleuren kun je ook deze zowel in een jongens- als meisjeskamer gebruiken.
IKenIK_banner_468x60

Gerelateerde berichten

2 gedachten over “Lief! behang voor jongens en meisjes

  1. Hebben jullie ook ruitjesbehang in hetzelfde motief en zelfde kleur als de turquoise ruitjes in het Lief! behangpapier?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *