Romantisch behang voor meisjes slaapkamers

romantischbehang3Om een dromerige sfeer in een meisjeskamer te creëren kies je voor een romantisch behang. Roze behang en hartjes behang zijn favoriet voor de slaapkamer. Er zijn allerlei patronen verkrijgbaar op het behang, die speciaal geschikt zijn voor een lieve meisjeskamer. Wat dacht je van roze stippen, strepen in allerlei roze en witte tinten, een ruitjespatroon in pasteltinten of juist grote romantische bloemen en prints met vogels. Mooi als behang voor een meisjeskamer, en als babykamer behang.

Niet alle behang voor meisjes is trouwens roze. Romantisch is ook kant behang van bijvoorbeeld een grijze ondergrond met witte kanten bewerkingen. In combinatie met prints van bloemen of kunstzinnige grafische patronen zorgt dit voor een zachte uitstraling. Of een lichtgrijs behang met blauwe en groene takken en vogels geeft een natuurlijke look.

Oh, en natuurlijk is dit behang niet alleen voorbehouden als kinderbehang, ook in je eigen slaapkamer kun je een romatische, meisjesachtige sfeer creëeren met deze behangen.

Neem eens een kijkje op de onderstaande websites voor uitgebreide keuze in .

  • Webwinkel IkenIk.nl biedt een inspiratiepagina vol roze behang en behang met sterren.
  • Wehkamp.nl geeft een pagina vol ideëen om een echte meisjeskamer te creëren.
  • Bij de webshop Kleinezebra.com vind je volop om een meisjeskamer mee te decoreren.

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *