Vrolijk kinderkamer behang van Lief!

behang Lief!

Wie kent ze niet, de t-shirts met teksten als Lief! en Stoer! voor kinderen. Het lifestylemerk Lief! mag dan voornamelijk bekend zijn om zijn kleding, het assortiment is nu uitgebreid met onder andere wanddecoratie. Geniet ook in de baby- en kinderkamer van dit vrolijke merk.

Speciaal voor de allerkleinste onder ons heeft Lief! behang ontworpen in hun bekende stijl met een no-nonsense Hollandse look. Behang met mooie knoopjes in allerlei kleuren voor een lieve meisjeskamer, patronen met lijstjes en hangklokken, stoere motieven met scheepstouwen voor jongens en wit behang met grote knopen wat je zelf in een vrolijke kleur kunt schilderen. Veel designs zijn gemaakt van opgeschuimd vinyl waardoor de patronen van de muur af lijken te komen. Zo creëer je een apart effect in de kamer.

Voor diegenen die fan zijn van Lief! en op zoek zijn naar behang voor de kinderkamer, is het zeker de moeite waard een kijkje te nemen in de behangcollectie van Lief!. Vergeet ook niet onze Top 5 Lief behangen te bekijken met de favorieten van Behangwinkel.

IKenIK_banner_468x60

Gerelateerde berichten

2 gedachten over “Vrolijk kinderkamer behang van Lief!

    1. Hoi, helaas is dit behang niet rechtstreeks via ons te koop. Probeer eens op de naam van het behang te googlen on te zien waar het nog (online) wordt aangeboden. Succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *