Behang met handwerk voor een meisjeskamer

Voor meisjes die houden van knutselen en handwerk als borduren en naaien komt PIP Studio met romantische voor de kinderkamer. Graag stellen we twee bijzondere ontwerpen aan je voor van dit merk dat staat voor ´happy products for happy people´.

pipstudio behangpip behangVoor de naailiefhebbers onder de meisjes is het model Haberdashery zeer passend. Dit kinderbehang toont een verzameling van allerlei klosjes garen in diverse kleuren, rijen met verschillende knoopjes en doosjes met diverse naaigarnituur. Het gebruik van een mix van opvallende kleuren zorgt voor een sprekend behang waar meisjes uren naar kunnen kijken en steeds weer iets nieuws in kunnen ontdekken.

Voor een iets rustigere uitstraling en voor de liefhebbers van borduurwerkjes is het behang Borduursteek gemaakt. Dit behang toont een verzameling van geborduurde patronen, waardoor het net lijkt of je je eigen gemaakt borduurwerop op de muur hebt bevestigd. Verkrijgbaar in diverse neutrale kleuren kun je zelf kijken wat het beste in de kinderkamer past.

Kies een PIP behang voor de inrichting van een romantische meisjeskamer!
IKenIK_banner_468x60

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *