Top 5 behangen voor de badkamer

De badkamer klinkt misschien niet alledaags, maar is tegenwoordig heel makkelijk met speciale vinylbehangen die vochtbestendig zijn. Let op dat geen één behang rechtstreeks met water in aanraking kan komen, maar vinyl heeft de eigenschap dat het spatwaterbestendig is. Graag toont Behangwinkel je een top 5 met die je badkamer een nieuwe look geven. Zo geef je ook deze ruimte in huis een eigen karakter.

Ga voor een vrolijke print of hou de muur juist rustig zodat je met accessoires kleur geeft aan je badkamer. Met de veelheid aan voor de badkamer is er altijd één die bij jou past.

Als je op zoek bent naar meer inspiratie, kun je ook een kijkje nemen in de speciale anti-baceteriele behangcollectie  Contour van Graham en Brown, of de vinylbehangen van ESTAhome.nl. Daarnaast bieden Formido Bouwmarkt en Kwantum een uitgebreide collectie vinylbehang. En voor wie wil weten hoe je het behang in de badkamer moet aanbrengen en behandelen om te zorgen voor een blijvend mooie uitstraling, geeft Behangwinkel je graag tips voor het behangen.

Top 5 Badkamerbehang

 

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *