Tips voor het herinrichten van de kinderkamer

Verandert jouw kind ook al snel van favoriete kleur of van superheld? Het lijkt onmogelijk om de smaak van je  kind bij te benen en de inrichting van de slaapkamer up to date te houden. Toch is het is makkelijker dan je denkt om de kinderkamer een nieuwe inrichting te geven en wat op te frissen, zonder dat je de hele kamer opnieuw moet inrichten. Dit doe je heel makkelijk met fotobehang. In onze collectie hebben we leuke behangen voor de kinderkamer waardoor de kinderkamer er weer als nieuw uitziet en hoeft het ook niet veel te kosten. Heb je geen zin om te behangen maar wil je wel iets nieuws aan de muur? Dan kan je ook kiezen voor een canvasdoek of een muursticker.

Een sprookjeskamer

Met dit fotobehang krijgt de kinderkamer of babykamer een sprookjesachtige sfeer. Een lieve afbeelding met een schommel aan de boom en vlinders en bloemen.  Het fotobehang wordt gedrukt op vliesbehang of Airtexbehang, aan jou de keuze, waardoor het eenvoudig op te hangen is.

Spiderman op de muur

Als jouw kind fan is van spiderman dan mag dit behang natuurlijk niet ontbreken. Dit behang is van het merk Walltastic. Walltastic 3D fotobehang is speciaal ontwikkeld voor de decoratie van kinderkamers. Door het 3D effect krijgt de kamer een ruimtelijke uitstraling. Bovendien zijn de Walltastic ontwerpen helemaal gericht op de beleefwereld van kinderen, en zijn er ook verschillende modellen gebaseerd op populaire kinderseries. Het fotobehang is gedrukt op papier en wordt geleverd in 12 stukken van ieder ca. 51 x 122 cm (bxh).

Muursticker voetbalveld

Deze 3D muursticker is wel heel speciaal. Als je hem op de muur bevestigd is het net of je een gat in je muur hebt en uitkijkt op een voetbalveld. Hij is in 2 afmetingen te bestellen. De collectie 3D muurstickers bevat ook leuke raamstickers waarbij de sticker de vorm heeft van een raam en je uitkijkt op bijvoorbeeld New York. Leuk voor als jouw kind wat ouder is en zijn kamer en smaak voor de zoveelste keer verandert.

Canvasdoek wereldkaart

In diverse afmetingen te kiezen is dit canvasdoek wel een hele leuke manier om kinderen op een speelse manier te leren waar op de wereld welke dieren leven en welke plantensoorten daar groeien. Het canvas doek wordt opgespannen op een houten frame. Het canvasdoek kan je makkelijk bevestigen met de tandhanger die gratis bij je bestelling wordt geleverd.

 

Benieuwd naar deze leuke muurdecoratie? Ga naar de website www.muurmode.nl en zoek daar nieuwe muurdecoratie uit voor de kinderkamer.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *