Als je iets wilt doen met die ene speciale foto kan je natuurlijk denken om er een mooie canvasfoto van te laten printen maar je kan ook groots denken en een fotobehang laten printen maar hoe pak je dat aan?

Goede kwaliteit

Om je eigen foto te kunnen gebruiken voor het fotobehang is het belangrijk dat deze van voldoende kwaliteit is.  Het beste ga je uit van minimaal 800 pixels per meter fotobehang.  Als de muur dus bijvoorbeeld 300 cm breed is en 250 cm hoog dan heeft de foto minimaal 2400 x 2000 pixels nodig.

Je kunt de foto laten afdrukken op verschillende ondergronden.  Doorgaans wordt geprint op vliesbehang wat uit banen bestaat. Maar het is ook mogelijk om te kiezen voor Airtex fotobehang wat naadloos behang is wat in één geheel geprint wordt. Dit laatste is een polyesterdoek wat een materiaal is dat niet scheurt, niet kreukt, krasvast en brandvertragend werkt en waterafstotend is. Bovendien is het makkelijk schoon te maken  en daardoor erg geschikt voor bv de keuken.

Als je ervoor kiest om je herinneringen in het groot te herbeleven, houd dan de rest van je interieur heel rustig. Eigenlijk kun je elke ruimte in huis voorzien van fotobehang. Maar kies er altijd voor om slechts één wand per ruimte te voorzien van zo’n grootse herinnering. Vind je het toch te overweldigend om een hele wand te beplakken, dan kun je ook een gedeelte van de muur behangen. Zo staat het leuk om bijvoorbeeld bij de eethoek de muur deels te behangen en zo een afscheiding te creëren van de rest van de kamer of als je een bed zonder hoofdbord hebt kan je hier fotobehang voor gebruiken en zo een unieke sfeer neer te zetten.
Benieuwd naar de mogelijkheden om je foto op behang te laten printen? Kijk eens bij Muurmode Ga naar de website www.muurmode.nl en bestel je eigen gepersonaliseerde fotobehang.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *