Heb jij altijd al een meesterwerk aan de muur willen hebben? Dat is nu heel makkelijk te realiseren met fotobehang. Muurmode heeft een exclusieve collectie fotobehang van Rijksmuseum schilderijen. Bekende schilderijen als ´Het melkmeisje´, ´Meisje met de parel´ en ´Still life with a vase of flowers´ kan je nu op jouw muur vereeuwigen met behulp van fotobehang.

Het mooie is dat je bij Muurmode kan kiezen welke behangsoort jij wenst. Zo hebben zij o.a Airtex behang wat een polyesterdoek is wat uit één stuk wordt geprint. Zo heb je dus een naadloos behang en dat is wel zo mooi als je een fotobehang van een meesterwerk wilt. Je kan natuurlijk je hele muur behangen maar het is ook mooi om een deel van de muur te behangen. Kies bijvoorbeeld voor de eethoek zodat je daar een aparte ruimte van kan creëren van de woonkamer. Het Melkmeisje is hier bijvoorbeeld ideaal voor want het past heel goed in een eetruimte vanwege het dienstmeisje die melk aan het inschenken is. Een prachtig schilderij van Vermeer. Of kies voor de muur achter je bed en kies het fotobehang dan net iets breder als jouw bed zodat je kamer ruimer oogt.

Een ruimte die ideaal is voor fotobehang is de hal. De hal is meestal één van de ondergeschoven ruimtes van je huis. Maar je kan er juist zoveel leuks mee doen!  Naast een functionele ruimte voor jassen, schoenen en opbergruimte mogen de muren natuurlijk niet vergeten worden. Je kan ook hier een deel van de muur behangen door te kiezen voor bijvoorbeeld een rechtopstaande print waarbij je van het plafond tot aan de plint behangt. Zo maak je van je hal een echte eyecatcher. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schilderij ´Still life with a vase of flowers´. Het is een kleurrijke bloemenbehang die je misschien niet zo gauw in de woonkamer durft te plakken maar aangezien de hal een ruimte is waar je nooit lang verblijft mag je hier best wel een bonte combinatie aan kleuren toepassen.

Bij Muurmode tref je een uitgebreide collectie meesterwerken uit het Rijksmuseum. Je hebt de keuze uit een aantal standaard afmetingen maar je kan het fotobehang ook op maat maken. Wel zo makkelijk als jij een specifieke maat in gedachten hebt. Tip! Heb jij het Rijksmuseum bezocht en een mooi schilderij gezien waar je van onder de indruk was? Dan stelt het museum gratis hoge resolutie foto´s van het schilderij beschikbaar die gebruikt kunnen worden voor een mooie print op fotobehang.

Al benieuwd naar deze collectie? Kijk dan gauw op Muurmode en bekijk alle mooie meesterwerken.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *