De belangrijkste interieurstijl die dit jaar toonaangevend is, is luxe. En marmer is een match made in heaven voor deze trend. Creëer een gevoel van luxe en comfort in je eigen huis met marmere fotobehang. Rijke en weelderige marmeren texturen doen denken aan historische gebouwen en paleizen, met hun marmeren zuilen, plafonds en vloeren. Marmer is de laatste jaren een grote trend in het interieur en past helemaal bij de woontrends van nu. Wat niet gek is want we zien steeds meer de toepassing van natuurlijker materialen als hout, steen en beton in ons interieur en ook als fotobehang.

Fotobehang is natuurlijk een hele makkelijke en mooie manier om een een accent aan je interieur te geven. Je kan het combineren met een moderne inrichting maar ook een meer klassieke woninginrichting. Denk aan bijvoorbeeld de slaapkamer en woonkamer maar ook de hal of gang is perfect geschikt voor een marmere look. Of je nu alle kamers met marmerbehang wilt decoreren of alleen een subtiel marmer detail wilt aanbrengen op je muur, deze interieurstijl is veelzijdiger dan je denkt.
De prachtige marmeren fotobehangen creëren dat luxe gevoel in elke kamer. Kies uit een reeks verschillende achtergronden en kleuren van marmereffecten, waaronder patronen van wit marmer met grijze accenten en patronen met bruine accenten. Het marmer behang is beschikbaar om op verschillende behangsoorten te worden geprint en helpen je de trendy marmeren decorstijl te bereiken maar voor een fractie van de kosten van echt marmer!

Bij fotobehangen tref je mooie fotobehangen met patronen van steen en marmer. Je hebt hier de keuze uit vliesbehang wat in banen wordt geprint of airtex behang wat uit één stuk wordt geprint. Naast hun standaardcollectie kan je ook een foto uitzoeken in de beeldbank. Hier vul je als zoekwoord bijvoorbeeld ´marmer´ in en vervolgens krijg je prachtige stockfoto´s te zien. Je selecteert de foto die jij mooi vindt, vult de maten in die je nodig hebt en vervolgens plaats je je bestelling.

Benieuwd naar mogelijkheden van een marmerlook? Kijk gauw naar de mogelijkheden bij fotobehangen

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *