Met zijn de mogelijkheden eindeloos, of je nu een mooi uitzicht op het strand wenst in je woonkamer of een bosuitzicht in de slaapkamer. Maar als je zoekt naar een meer kunstzinnige look voor je muur dan zou je fotobehang met een aquarel effect zeker moeten overwegen. We weten allemaal wel dat als je verf mengt met water je aquarelverf krijgt en dat je zo mooie schilderijen kan creëren maar heb jij ooit gedacht om hier een fotobehang van te hebben?

Bij fotobehangen tref je leuke fotobehangen met een mooi motief. Voor een bijzondere look in woon- of slaapkamer kies je een leuk behang met mooie aquarel geschilderde palmbomen. Of ga voor een wolkenpatroon voor in de slaapkamer en droom heerlijk weg bij het zien van de blauwe lucht. Wereldkaarten zie je veel voorbij komen op behang maar met een waterverf effect maakt het deze look net iets meer bijzonder.

met aquarellen is heel goed te combineren in het interieur. Of je nou kiest voor de muur in je slaapkamer of wellicht de kinderkamer, de aquarellook past bij iedere interieurstijl. Bij fotobehangen heb je de keuze tussen vlies fotobehang of fotobehang. Het verschil is dat vliesbehang wordt geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur. Airtexbehang wordt uit één stuk geprint en wordt in zijn geheel op de muur wordt geplakt en is daardoor naadloos, dat ook nog eens als voordeel heeft dat het makkelijk schoon te maken is.

Benieuwd naar mogelijkheden van een aquarellook op je muur? Kijk gauw bij fotobehangen

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *