Vincent van Gogh Wanddecoratie

Ben jij opzoek naar een originele manier om een van Gogh te verwerken in jouw interieur? Dan hebben wij 2 suggesties voor je: fotobehang en canvasdoek.

Een canvasdoek is een populaire wanddecoratie die je op ieder vrij plekje op de muur makkelijk kan ophangen. Denk aan de woonkamer of slaapkamer maar ook leuk om te gang of overloop mee op te fleuren. Deze muurdecoratie is een ideale manier om je inrichting een persoonlijk accent te geven. En als je na een tijdje toe bent aan een make-over van je kamer dan kan je een canvasdoek weer makkelijk van de muur halen en simpelweg ergens anders een plekje geven.

Bij muurmode tref je een collectie die bestaat uit prachtige natuurfoto´s, maar ook leuke quotes en doeken speciaal voor de kinderkamer. En dus mooie meesterwerken waaronder van Gogh. Denk aan de populaire Amandelbloesem en de Zonnebloemen maar ken je ook de Boomgaard, de Olijfgaard en het prachtige Zeegezicht? Deze zijn allemaal op canvasdoek te bestellen. Selecteer de maat die je wenst en hup in de winkelwagen. Binnen een paar dagen ontvang je hem al en kan je hem een mooi plekje geven.

Denk jij nou ´leuk zo´n canvasdoek maar ik wil het grootser aanpakken´? Denk dan aan fotobehang. Of je nu de hele muur wilt behangen of alleen een accent wilt aanbrengen, met fotobehang heb je vele mogelijkheden. Je kan kiezen tussen vliesbehang wat in banen wordt geleverd of je hebt de keuze uit airtexbehang wat uit één stuk bestaat dus naadloos.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een van Gogh op canvasdoek of op fotobehang bij Muurmode? Ga naar de website Muurmode en haal deze kleurrijke werken in huis.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *