Behang, in het algemeen, evenals , in het bijzonder, geniet opnieuw van een groeiende populariteit. In talloze artikelen, of het nu gaat om modebladen of marktstudies, is de heropleving van behang een hot topic. De digital collectie van Wizard & Genius heeft prachtige fotowanden op papier uitgebracht. Een tropische wand, een romantische zonsondergang,  moderne 3D printen, fotowanden met dieren of botanische printen, er is een breed assortiment in deze fotowanden collectie.


Of je nu een muur thuis, op kantoor of in een restaurant wilt behangen, de collectie heeft een schat aan verschillende toepassingen. Verfris de speelkamer, woonkamer of slaapkamer van je kinderen met de van Wizard & Genius. Elke foto in deze collectie is zorgvuldig geselecteerd. Alleen de allermooiste afbeeldingen verschijnen in de digital-collectie.

De fotowanden zijn gemaakt van speciaal behangpapier en milieuvriendelijk geprint en uv-bestendig.  Om het ophangen gemakkelijk te maken zijn de fotobehangen verdeeld in 4 banen. Elk model heeft een standaard maat van 368 cm breed en 254 cm hoog waarbij het mogelijk is zelf de breedte of hoogte korter te knippen.

Benieuwd geworden? Bij www.muurmode.nl tref je verschillende mooie fotobehangen van deze collectie aan.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *