Voorjaar inspiratie 2021: Fotobehang dat op dit moment trending is!

Vraagt ​​je je af welk behang dit voorjaar in de mode is? We brengen je op de hoogte over de lentestijlen van 2021 waarmee je ook heerlijk de zomer inleidt. We weten allemaal dat de lente een doe-het-zelfseizoen is, dus misschien wil je de kamers opnieuw inrichten en vraag je je af voor welk behang je moet gaan.

Behang is al een aantal jaren weer populair en dat zie je ook in programma´s als vtwonen `weer verliefd op je huis` en het lijkt erop dat deze trend blijft hangen. Huiseigenaren worden moediger en gewaagder met betrekking tot hoe ze ervoor kiezen om hun interieur in te richten. Maar zelfs als je zelf niet zo dapper bent, is het mooie dat er voor iedereen een behangprint is. Van subtiel en simplistisch tot opvallend en in het oog springend, je treft het allemaal!

Bovendien kun je met behang je huis echt personaliseren op een manier die verf vaak niet doet. Het maakt je kamers uniek en speciaal voor jou en het is een fijn gevoel om te weten dat de binnenkant van je huis er anders uitziet als dat van iemand anders, toch? De interieurtrends van dit voorjaar zijn geen uitzondering, want het behang waar iedereen naar op zoek is, gaat helemaal over gedurfde patronen, opbeurende kleuren en prints die je aan reizen herinneren.

Velen van ons hebben al meer dan een jaar niet gereisd, dus er zijn prints die ons herinneren aan onze favoriete vakantiebestemmingen en toeristische plekken. Daarnaast brengen we veel meer tijd buiten door, want maandenlang was wandelen vrijwel het enige wat je kon doen. Daarom hebben velen van ons ingezien hoe belangrijk het is om frisse lucht te krijgen, omdat we meer tijd hebben gehad om regelmatig te gaan wandelen. Daarom tref je dit voorjaar behang dat is ontworpen om buiten met binnen te integreren.

Dit zijn slechts enkele van de die dit seizoen hot zijn; scroll naar beneden om meer afbeeldingen van te zien om je te inspireren om de sprong te wagen en fotobehang te proberen, of om je oude fotobehang te vervangen door een nieuwe print.

Wat is een lente fotobehang zonder strandthema? Dit mooie fotobehang is perfect voor een lente/zomer gevoel in huis.

Bloemen horen natuurlijk helemaal bij het lentegevoel. Met dit behang van paardenbloemen haal je buiten naar binnen.

Wees gewaagd. Behang is momenteel erg maximalistisch, dus felle kleuren en opvallende dessins stelen de show in 2021. Het leven is te kort voor saaie interieurs, dus voeg dit voorjaar wat drama toe aan je muren zoals deze prachtige tropische print.

Laten we de kinderkamer zeker ook niet overslaan. Prachtige flamingo´s staand in het water in roze tonen.

Ben je al bezig om de zomervakantie te plannen? Of wellicht een lange reis in de nabije toekomst. Dan komt dit fotobehang met wereldkaart helemaal van pas. Leuk om in je thuiskantoor te hangen en weg te dromen bij de bestemmingen die je straks allemaal weer kan bezoeken.

En dat is het einde van onze verzameling voorjaarsbehangontwerpen! We hopen dat je je geïnspireerd voelt om je muren op te fleuren met enkele van deze trends. Voor meer trends kijk je bij Muurmode.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *